Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Спонзорирај салата

2014-07-07
Интернетот е прекрасно место каде можеш да спонзорираш револуционерни идеи или... да спонзорираш тип кој си прави салата од компири. Уште не се знае каква точно ќе биде, ама ете, собрал 320 долари.

ДОПОЛНЕНИЕ: Во меѓувреме фраеров дига левл и ОВА се случува!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ