Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Среќен и експлозивен роденден

2015-03-14
Има другарки кои се креативни и другарки кои... вакви работи прават. Среќен роденден другар, нареден пат имај пожарна на повик за секој случај.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ