Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Трол од компанија

2014-01-27
Западните големи компании знаат да го користат Твитер на вистинскиот начин. Арбис го уби Фарел со само еден твит!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ