Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Видео монтажа за почетници - студент Уганда

2015-04-26
Ако сте размислувале за кариера за правење специјални ефекти во филмови време е да ја посетите Уганда. Таму се' проаѓа!
 

Ugandan Cinema at its finest

Posted by Viral Thread on Thursday, April 23, 2015

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ