Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Youtube за секое дете

2014-07-16
Не, не треба секој да видео-блогира. Барем не додека не научи јасно да се изразува и да има што да сподели со светот. Анти-реклама за брендови на деценијата.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ