Следете нé или притиснете Escape

Наслов

За канадски работи

2015-01-02
Меѓународен единица мерка за добрина - 1 канаѓизам. Секој коментар е излишен. Малку сме воодушевени од тролањево.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ