Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Австралија конечно се врати!

2015-05-24
Австралија оваа година беше дел од Евровизија, а со тоа „се врати” и во Европа! Твитер логика на ниво. Симнуваме капа.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ