Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Бидејќи Тупак е премногу мејнстрим

2014-10-20
Има само една вистина - Миле повеќе и од Тупак и од Биги. Да се знае кој е хардкор!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ