Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Да бе, исто ко сол да истураш

2015-01-16
 

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ