Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Дедото, детето и трчањето пред камера

2014-06-07
Еден од оние ретро клипови кои не можете да ги заборавите, бидејќи прашањето е толку јако што... „наново”!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ