Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Деликатес салама со влакно од ѕвезда

2014-05-13
Наместо да барате влакно во јајце, новите цепидлаки (или по литературен македонски цепивлакна) ќе можат да дегустираат влакна во салама. Препорачуваме и ракија со мезево.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ