Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Ден на дрво - АМЦ-стајл

2016-11-30
Требаше да помине многу долго време за компаниите да сфатат дека социјалните медиуми им се многу потребни за комуникација со нивните потенцијални и тековни обожаватели, а уште подолго време да сфатат дека комуникацијата треба да биде на едно поблиско и поопуштено ниво. Тоа беше така се додека не дојде АМЦ и не ја однесе работата на сосема друго ниво...

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ