Следете нé или притиснете Escape

Наслов

До слатките е

2014-01-03
Со свој камен по глава. Тролањето е гратис.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ