Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Epicfail мајки

2014-07-08
Не е секој за размножување, не е секоја девојка за мајка, а дефинитивно секое селфи не е забавно (барем не за децата).

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ