Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Хелоу Ибица, Марјан колинг

2014-08-08
Марјан пак во фокусот на вниманието, ама овој пат си гази на Ибица. Вчера. Утре. Денес.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ