Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Каде бе со фоткиве од веридба?

2014-07-29
Сугестија на денот бр. 1: ако сте се вериле, не значи дека треба фул телетабиси да станете и да почнете вакви глупости да правите. Ако сте како фациве на фоткиве - тогаш креативноста не ви е јака страна

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ