Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Каде бе со маичкиве!?

2014-12-17
Што лошо местење, што лош тајминг, маичкиве се врв на дозата на добар интернет за денес.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ