Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Кен Лин - ама странски

2015-08-30
Ја памтите легендарната Валентина со Кен Ли изведбата? Епа, оваа е бетер, ама не бетер на англиски.
[quote][url=https://www.facebook.com/jp.winchester.1/videos/872012139501866/][/url]m... kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Posted by [url=https://www.facebook.com/jp.winchester.1]João Paulo[/url] on Sunday, June 28, 2015[/quote]

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ