Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Кога Редит смислува вицеви

2015-05-22
Некој на Редит постирал „задача” да се смислуваат вицеви збор по збор. Резултатот е закон!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ