Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Кога силата фејла

2014-12-05
Нормални појави кога ќе пресисаш со еликсирот на Темната страна вклучуваат - експертско отворање на врата, хендлање на клуч како сит лорд и... ќе видите на крај од видеото.
 

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ