Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Криптонајтот на спонзорушите

2016-01-13
Спонзоруши, ги има во голем број. Некогаш отворено си кажуваат, а понекогаш треба тоа човек да го извлече од нив. Бујрум пакетче видеа за напредна детекција на спонзоруши.
Тролот и мустангот
Банкарот кој не плаќа пијачка за спонзоруши
Германско си е германско
И најпознатото од сите

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ