Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Логичен заклучок

2014-08-14
Беше тоа еден прекрасен ден, се твиташе за #МакедонскаНБА, се споделуваа интересни видеа и одеднаш... ова ни стигна во редакција.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ