Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Мајстор трол магионичар

2014-07-25
Ги знаете оние светски познатине магионичари кои ве застануваат на улица и чуда прават пред вас? Епа овој не е таков. Овој е трол скапан и ги ремети луѓето за сите пари.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ