Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Милфот пошто ви е?

2014-08-02

Можеби е интернет финта, ама не можевме да одолееме. За оние кои не се во тек, еве дефиниција за МИЛФ.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ