Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Низок удар

2014-02-18
Моментот кога режисерот на All Star натпреварот решава да го даде комичарот Кевин Харт на камерата која регистрира деца. Да, Кевин е низок. Да, режисерот е трол. Прајслес.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ