Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Очекувајте неписменост

2014-05-11
Очигледно во денешно време полесно е да хакнеш сајт отколку да бидеш писмен.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ