Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Падот на Робен

2014-06-30
Како што си е редот и Робен се најде на листа на тролање од твитер заедницата поради сомнителната пенал ситуација. Монтажите се одлични!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ