Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Попе, влагај ваму!

2015-03-25
Муабетов, како ми легна попе ко кец на десетка, баш ти ми требаш. Лекарствата не биле земени на време очигледно. Мојата чудесна Македонија.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ