Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Сашко Коцев и потопот

2014-05-27
По Бранко сега комотно може да почнеме со новиот тренд „Сашко е крив!”.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ