Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Синан, ренџери, очобол

2014-04-08
Идејава за музика на Синан во комбинација со исечоциве од популарната хит серија "Power Rangers" може да му дојде само на човек кој прописно има испатено по кафани и сега веќе со отворени милион чакри го гледа светот низ призмата на ракијата. Моќно!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ