Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Виткање од ајфонотролање

2014-09-25
Ај твитерџии што тролаат, ама и брендовите го изрејпаа моментот со тролање на Ајфон. Секоја чест!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ