Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Возбудена од Поло

2014-02-04
Возбуда голема, ризик јак, мила душа... за бурек и брашно чуда се случуваат.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ