Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Време е за диоптер

2014-08-21
Кога не можеш да видиш толкава цена и тоа во розево време е за наочари.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ