Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Втора шанса? Ај не!

2015-01-21
Читајте внимателно до крај. Поуката е клучна во муабетот!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ