Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Животот на вонземјаните во Охрид

2014-09-26
Пренос во живо од моменталната атмосфера во Охрид.

Првите два извештаја ни доаѓаат од Семе Сеирџиско

Дик Соломон со екипата ги пронајде Виктор:

А со Икс Фајлс се дружеше Александар:

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ