Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Денис и Денис за сладок 16-ти Таксират

Синоќа во Метрополис Арената и старо и младо имаше шанса да ги чуе најголемите хитови на „Денис и Денис” со легендарната Марина Перезиќ која не' потсети на електронскиот звук од 80-тите и на бон-тонот на љубовта од тоа време. Кој не знае колку моќна работа бил „стискавацот” нема да може да ја разбере нивната музика. Симнуваме капа на легендите - се надеваме фотките ќе ви го доловат вчерашното доживување.

Фото: Владимир Ристевски

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=http://www.facebook.com/failmkd]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]
[quote][url=http://www.facebook.com/SemeSeirdzisko]Семе сеирџиско[/url][/quote]