Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Каролина со Македонско девојче го разигра Борис Трајковски

Синоќа во преполната сала Борис Трајковски во феноменална атмосфера Каролина ја затвори турнејата на проектот наречен „Македонско девојче” на многу интимен начин.

Фото: Владимир Ристевски

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=http://www.facebook.com/failmkd]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]
[quote][url=http://www.facebook.com/SemeSeirdzisko]Семе сеирџиско[/url][/quote]