Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Нокаут и Универзална пееја во еден глас

Да се каже дека Нокаут се еден од највлијателните и најпопуларните бендови во модерната историја на Македонија нема да има тежина ако не сте имале можност да ги гледате во живо, акустично, интимно како комуницираат и се едно со публиката. Токму тоа се случи вчера во Универзалната сала каде Нокаут и пријателите (Тони Зен, Мио, Ласт Експедишн и Игор Џамбазов) успеаја да направат атмосфера за паметење и заедно со буквално сите посетители да ги отпеат сите нивни вечни и нови хитови. Сликите не се достојни на тоа што можевте да го доживеете вчера, но се надевам дека барем малку ќе можат да ви доловат од магијата подетално и опширно опишано ТУКА.

Текст и фото: Владимир Ристевски

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=http://www.facebook.com/failmkd]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]
[quote][url=http://www.facebook.com/SemeSeirdzisko]Семе сеирџиско[/url][/quote]