Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Од „маана” до бајка

Мајчинската љубов е неизмерна особено ако таа мајка треба да ја претстави нејзината ќерка на светот низ призмата на нејзината љубов. Недостатокот кај рачето на девојчето е претставен како небитен во магичната бајка од фотки направени и доработени од оваа фантастична фотографка.

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=http://www.facebook.com/failmkd]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]
[quote][url=http://www.facebook.com/SemeSeirdzisko]Семе сеирџиско[/url][/quote]