Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Таксират 17: Вечер на легенди

Кој друг настан освен Таксират може да собере толку многу бендови на едно место, бендови кои се толку различни, а сепак ја делат истата енергија и страст на секој нивен настан. Почнете од култните Лајбах, префрлете се на свежата енергија на Ла Пегатина кои се симнаа да ја отствират последната песна во публика, продолжете со енергичните и незаборавни 2Cellos и завршете со С.А.Ф. кои со Тони Китановски и Литл биг бенд направија албумот „Сафизам” да добие сосема друг вид на енергија на сцена! Галеријава ќе има за цел да се обиде скромно да ви ја преслика вчерашната атмосфера.
Фото и текст: Владимир Ристевски

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=http://www.facebook.com/failmkd]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]
[quote][url=http://www.facebook.com/SemeSeirdzisko]Семе сеирџиско[/url][/quote]