Следете нé или притиснете Escape

МИСЛА НА ДЕНОТ

„Никогаш не удирај човек со очила. Подобро удри го со палка за безбол!"  Рандом непознат лик

Чиста совест е обично знак на лоша меморија.“ - Марк Твејн

„Вештачката интелигенција не може да се мери со природната глупост." -  Рандом непознат лик

„Гласовите во мојата глава можеби не се вистински, но имаат доста добри идеи" - Томас Рајан Стоун

„Ако 4 од 5 луѓе страдаат од диареа, дали тоа значи дека еден од нив ужива?!" - Џорџ Карлин

Ако Господ гледа, барем да бидеме интересни." - Даринда Џоунс

„Да се украде идеја од една личност е плагијаторство. Да се краде од повеќе е истражување." - Стивен Rајт

„Успешен маж е оној кој заработува повеќе од она што троши жена му. Успешна жена е онаа која ќе најде таков маж." - Лана Турнер

„Докторот денес прво ми ги кажа добрите вести. Ќе имам болест, крстена по мене." - Стив Мартин