Следете нé или притиснете Escape

МИСЛА НА ДЕНОТ

Сакај се, секогаш

Никогаш немам сретнато некој кој би сакал да бидам. Дури и тоа да е некоја илузија, ми одговара така.” Чарлс Буковски

Победниците никогаш не се откажуваат

Тешко е да победиш човек кој никогаш не се откажува!" Бејб Рут

Со грд да си немаш работа

„Немојте да се карате со грди луѓе, тие немаат што да изгубат" Робин Вилијамс

Совршенство е...

Таа не е совршена, ти не си совршен. Прашањето е дали сте или не сте совршени едни за други?" - Робин Вилијамс

Алкохол и аргументи

Ништо не троши побрзо алкохол од политички аргумент“ - Роберт А. Хаинлаин

Светот

„Светот ќе те праша кој си, а ако не знаеш, светот самиот ќе ти каже" - Карл Јунг