Следете нé или притиснете Escape

Наслов

300: Rise of an Empire

2014-01-19
Најновиот трејлер за 300: Rise of an Empire кој треба да ја доживее својата светска премиера на 7-ми март.
 
Post by 300.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]