Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Game of Thrones - 4

2014-01-13
Време е за малку подраматичен заплет на феноменалниот серијал "Game of Thrones". Четвртата сезона, според трејлеров, изгледа полна со возбудувања.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]