Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Game of Thrones - 4 наскоро

2014-03-10
Уште помалку од месец дена до почетокот на четвртата сезона на Game of Thrones. Еве што не' чека!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]