Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Game of Thrones - 4 сезона - 15-минутна најава

2014-02-10
HBO, на огромно задоволство на сите обожаватели на популарната серија Game of Thrones, објави 15-минутно видео за се' што ќе се случува во претстојната четврта сезона која треба да започне во април. Коментари од актерите и новите сцени дополнително ќе ви го тестираат трпението во исчекување на нови епизоди, но ова е дефинитивно видео кое вреди да се изгледа.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]