Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Game of Thrones а ла Династија

2014-04-04
Како би изгледала популарната и крвава серија Game of Thrones како класична клише серија од 80-тите? Најверојатно вака, во стил на Династија.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]