Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Глупав и поглупав 2

2014-06-11
Трејлер за вториот дел од легендарниот филм „Глупав и поглупав”. Нема потреба од дополнителна најава. Ликовиве се се' уште прилично неарни.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]