Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Horrible Bosses 2

2014-07-02
Една од подобрите комедии во последните неколку години само што доби продолжение со тизер трејлер кој ветува многу!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]