Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Талентот на Тарантино

2014-09-16
Избор на инсерти од интервју и најдобрите моменти од филмовите на Квентин Тарантино направено од неговиот еднакво талентиран колега-режисер Роберт Родригез. Моќно уживање од речиси две минути.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÈ

[quote][url=https://www.facebook.com/failmkd?fref=ts]Fail.mk[/url][/quote]
[quote][url=https://www.facebook.com/prochitajpovekje]Прочитај повеќе[/url][/quote]